BALIK KEYFİ

 Pek sık balık yaparım ama paylaşmak kısmet olmadı,bu ilk olsun .Hamsi ve istavrit,her ikiside kızartılınca nefis oluyor.Daha önceleri eşim balığa giderdi ve harika balıklar getirirdi,onlar daha bir lezzetli olurdu ama burada deniz yok ne yapalım.Mısır unuyla çıtır çıtır kızartılmış balıkların yanına yeşil salata ya da roka salatası ne iyi gider,ben de öyle yaptım.Hamsileri kılçıklarını  ayıklanıp,iki hamsinin iç kısımlarını birbirine yapıştırılıp,mısır ununa bulanarak kızartılırsa daha güzel oluyor.Üzerine de irmik helvası,bol tereyağlı...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ETLİ KÖMBE

KREM ŞANTİLİ HANIMELLER

YAYLA TAVASI