GAYSERİ YAĞLAMASI

Kayserili olarak sizinle yağlamayı paylaşmazsam ayıp olurdu herhalde bana.
Emin olun tadı da görüntüsü kadar vazgeçilmez.
YAPILIŞI:Yufkalar  daireler halinde ince ince açılıp,teflon tavada pişirilir.Üzerine ;kıyma ,soğan, biber,domatesle pişirilip maydanoz ilave edilerek hazırlanan harç yayılır.(Bir kat yufka bir kat kıyma üst üste konulur.)Sarımsaklı yoğurtla servis yapılır.Hepimize afiyetler olsun.



Eşim yemekten sonra aynı bu ördek gibiydi...

Yorumlar

  1. Canım arkadaşım senden özürler diliyorum,çok çok öpüyorum güzel yanaklarından...

    YanıtlaSil
  2. Nayır, nolamaz, naffetmem... :///

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

ETLİ KÖMBE

"AK PÜRÇEKLİ,İZZETLİ CANIM ANAM..."

BALIK KEYFİ